Algemeen

Wat kan KeepItSafe voor mij betekenen?

a. Partners
Als KeepItSafe Preferred Partner biedt u uw klanten een veilige en vertrouwde backupoplossing. Uw klanten krijgen de beste service en de beste bescherming van hun data. U ontvangt Wholesale inkoopprijzen. Toegang tot ons 24/7 support team en ondersteuning in de verkoop. Zo kunt u snel en eenvoudig een continue geldstroom creëren en blijven uw klanten loyaal aan u.

b. Klanten
KeepItSafe is een volledig beheerd en bewaakt online backup systeem die elke dag automatisch uw backup verzorgt. Naast de state-of-de art technologie is ons support team dagelijks proactief bezig met het controleren van de backups. Wanneer een backup niet slaagt, wordt u proactief gewaarschuwd. KeepItSafe is één van de weinige online backup aanbieders die zelfstandig ISO 27001 gecertificeerd zijn.

Welke diensten biedt KeepItSafe?

KeepItSafe biedt wereld-klasse online data backup en disaster recovery oplossingen.

Waarom moet ik een backup maken?

Het verliezen van data gebeurd vaker en sneller dan u denkt. Het kan gebeuren door het falen van Hardware, maken van menselijke fouten of door een virus. Bedrijven die hun data verliezen leiden veel schade, veel bedrijven komen hier niet meer bovenop en gaan binnen 6 maanden failliet.

Hoe weet ik dat ik KeepItSafe nodig heb?

Het is van het grootste belang om een backup van uw bedrijfskritische data te maken. Met een grote regelmaat. KeepItSafe maakt deze backup iedere dag automatisch, controleert deze en stuurd bij als het fout gaat. Zo kunt u zich zorgeloos richten op uw bedrijf.

Wie zijn KeepItSafe Partners?

Een KeepItSafe partner is een value-added reseller, beheerde-service provider, of een IT-bedrijf of afdeling die wil haar productaanbod diversifiëren en leveren een vooraanstaande online backup oplossing aan klanten. Een KeepItSafe partner krijgt exclusieve toegang tot onze groothandel prijzen, premium software, deskundige medewerkers, toegewijde en proactieve verkoop en technische ondersteuning, en voor onze industrie-beroemde innovatieve marketing inspanningen.

Wat betekent 'volledig beheerd'?

Het betekent dat KeepItSafe uw backup veilig via het internet maakt en uw data versleuteld opslaat in meerdere off-site datacenters die 24/7 worden beheerd en bewaakt. Daarnaast controleert ons support team uw backup en stuurt bij als het fout gaat.

Welke besturingssystemen ondersteunt KeepItSafe?

Windows, Linux/UNIX, Sun (Oracle) Solaris, Mac.

Welke servers ondersteunt KeepItSafe?

Exchange, Forefront, Lync, BizTalk, Internet Information Services, Host Integration, Speech, Virtual Server, ESX(i) servers, Forms, Project/SharePoint/Search, Performance Point, Commerce, Groove, Identity Integration, SQL, and Windows servers.

Wat kan KeepItSafe allemaal meenemen in de backup?

KeepItSafe gebruikt uiterst krachtige software die alles mee kan nemen in de backup. Bestanden, SQL en Exchage databases, Oracle en Lotus Notes/ Domino.

Wat als ik technisch support nodig heb?

KeepItSafe biedt u gratis, 24/7 toegang tot onze technische support team van gekwalificeerde engineers die ontwerpen, installeren, configureren uw backup systeem. Ze zijn deskundig en informatief en zullen u helpen met eventuele technische vragen die u heeft. KeepItSafe biedt alle klanten gratis online ondersteuning, waaronder:

  • Gratis 24/7 ondersteuning.
  • Proactive controle van de dagelijkse backup zodat u er zeker van bent dat uw data veilig is.
  • Tips voor het inrichten van de backup om deze zo efficiënt mogelijk te maken.
  • Directe toegang tot gecertificeerde system engineers voor uw bedrijf.
  • Continue ontwikkelingen en updates van de backup systemen zodat uw data altijd veilig staat.
  • Een backup zonder 'gedoe'.

Wat houdt ISO 27001 in?

De Internationale Organisatie voor Standaardisatie (ISO) is 's werelds grootste ontwikkelaar en uitgever van internationale normen. ISO 27001 is de wereldwijd erkende Information Security Management System (ISMS) standaard.

ISO 27001 specificeert de eisen en processen die nodig zijn om veiligheid van data te handhaven, te implementeren, te toetsen, te monitoren en te beheren.

Ondersteunt KeepItSafe versiebeheer en hoe kan ik een bestand herstellen?

KeepItSafe ondersteund absoluut versiebeheer. Een flexibel bewaarbeleid kan eenvoudig worden ingesteld. Een backup kan dagen tot jaren bewaard worden. Het laatste bestand of een oudere versie herstellen? Het kan eenvoudig binnen enkele minuten. Geef aan welk bestand er hersteld moet worden, welke versie en laat het systeem het werk doen.

Is KeepItSafe te vinden op het social network?

Yes, u kunt ons vinden op Twitter en LinkedIn. Links daar naar toe staan onder aan deze pagina.

Online Backup

Wat is het verschil tussen backup op tape en online backup?

Er zijn een paar belangrijke verschillen tussen Tape backup en online backup. Het belangrijkste is dat bij de Tape backup iedere dag menselijke handelingen nodig zijn. En dus mensen fouten kunnen maken. Zo wordt een Tape backup vaak vergeten en blijft de tape vaak op kantoor liggen. Daarnaast is een Tape een verouderde techniek van meer dan 60 jaar oud en erg onbetrouwbaar. Het raakt gemakkelijk beschadigd en de kwaliteit neemt al af binnen 6 maanden.

Een automatisch geplande online backup elimineert de kans op menselijke fouten. Onze online backup wordt opgeslagen in meerdere datacentra, biedt een flexibele bewaartermijn. Het versleuteld alle bestanden en heeft geen upfront kosten. Kortom, de online backup is veiliger, betrouwbaarder en voordeliger dan een tape backup.

Hoe installeer ik KeepItSafe online backup?

KeepItSafe system engineers installeren en configureren de online backup voor u. Samen met u nemen we de backup taken door zodat u zeker weet dat al uw bedrijfskritische data veilig staat opgeslagen.

Kan er vaker dan 1 keer per dag een backup worden gemaakt?

Ja, de backup kan meerdere malen per dag een backup maken. Onze system engineers nemen met u samen de beste configuratie voor uw situatie door.

Neemt de KeepItSafe veel capaciteit van mijn computersysteem in beslag?

We will install the product on your machine(s) and set the technology to run. After the initial backup, data is deduplicated so that only new or changed data is then backed up. So KeepItSafe uses minimal broadband resources and very little CPU speed. Typical backups take 2-3 minutes each day.

Moet ik hardware aanschaffen voor een online backup?

Nee, alles wat u nodig hebt is uw computer of server en breedband internet. Niets meer.

Hoe weet ik dat mijn data veilig staat?

Onze technische mensen monitoren het gehele backup proces voor u. Als er iets niet goed gaat, nemen wij contact met u op. U kunt inloggen in de web portal om de historie te bekijken. Ook ontvangt u na iedere backup een uitgebreid rapport per e-mail.

Hoe kunnen jullie de veiligheid controleren?

Voordat uw data wordt verzonden, wordt deze lokaal versleuteld met de 256-bit, militaire standaard, beveiliging. De data is dan voor iedereen, behalve u, onleesbaar. Uw data wordt daarna over een beveiligde verbinding verzonden naar ons datacenter. Ook hier blijft uw data versleuteld opgeslagen.

Wat is versleuteling en hoe beveiligt dat mijn data?

Versleuteling zorgt dat uw data onleesbaar wordt opgeslagen. Om de data te kunnen lezen is de versleutelcode nodig die alleen u weet. Ook KeepItSafe kan nooit de inhoud van uw documenten lezen.

Wat gebeurt er als ik mijn versleutelcode verlies?

De klant is als enige in het bezit van de versleutelcode. Zorg dus dat u deze altijd onthoudt en buiten kantoor opslaat.

Hoe lang neemt een backup is beslag?

De eerste backup van uw gegevens kan een aantal uren duren. Na de eerste backup gaan alleen de nieuwe bestanden en de wijzigen binnen de gewijzigde bestanden. Meestal duurt dit maar enkele minuten. Ook wordt alle data eerst gecomprimeerd met circa 50%. Dit bespaard tijd en opslagcapaciteit.

Waar wordt mijn data opgeslagen?

Uw data wordt redundant opgeslagen in onze datacentra in Nederland. Deze datacentra zijn beveiligd en voorzien van noodstroom. In iedere situatie blijft uw data veilig voor u opgeslagen en beschikbaar.

Disaster Recovery

Wat is disaster recovery?

Disaster recovery zorgt er voor dat u altijd kunt blijven doorwerken. Ook na brand, diefstal of waterschade. Een server met daarop uw data staat altijd voor u klaar in ons data center. U werkt direct weer verder.

Waarom heb ik Disaster Recovery nodig?

Het is eenvoudig Disaster Recovery bij u te installeren. Hierna heeft u altijd een backup van uw data en kunt u dankzij de Push to Failover functie snel doorwerken op een reserve server.

Is DR een lokale of externe backup?

DR is zowel een lokale als een off-site backup.

On-site DR
volledige, bare-metal images naar de on-site DR server; instant failover; rollback en testen op de on-site DR server.

On-site & Off-site DR
Volledige, bare-metal images naar de KeepItSafe DR server, met een kopie naar een tweede data center.

KeepItSafe Mobile

Wat Is KeepItSafe Mobile?

KeepItSafe Mobile is de enige unified enterprise endpoint oplossing. Backup, file sharing, en samenwerken. Het geeft de IT manager de controle die deze nodig heeft voor de bescherming van alle devices voor ieder bedrijf.

Welke mobile devices worden ondersteund door KeepItSafe Mobile?

KeepItSafe Mobile maakt een backup van bijna alle mobile devices. (iPads, tablets, smartphones), operating systems (iOS, Android), en hardware (laptops, desktops).

Ondersteund Mobile file sharing?

Yes. KeepItSafe Mobile's geintergreerde, beveiligde file sharing funtie maakt het mogelijk dan alle werknemers hun bestanden kunnen synchroniseren en kunnen delen.

Is KeepItSafe Mobile ook voor het MKB?

Natuurlijk! Neem contact voor ons op voor een offerte op maat.

Wat kan ik met KeepItSafe Mobile als ik een smartphone verlies met bedrijfskritische data?

Een IT administrator kan deze op afstand blokkeren en alle bedrijfskritische data verwijderen de eerste keer dat deze smartphone verbinding maakt met internet.

Welke beveiliging is gebruikt voor het beschermen van de data?

De data wordt verzonden over een beveiligde internetverbinding (256-bit SSL) en versleuteld opgeslagen (256-bit AES). Dankzij onze ISO 27001 certificeren kunt u er zeker van zijn dat uw data veilig is opgeslagen.

Kunnen alle apparaten worden meegenomen in binnen de organisatie?

Ja, de IT administrator heeft de controle over alle devices via een gecentraliseerde managementtool.