REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

KeepItSafe® Partner Programma

Kritieke oplossing. Genereuze commissies. Echte ondersteuning.

KeepItSafe® is als internationale marktleider op het gebied van online back-up en disaster recovery de ideale oplossing om uw klanten te helpen hun data dag en nacht te beschermen, in een omgeving die volledig beheerd en bewaakt wordt door deskundigen.

En met de genereuze commissies en toegewijde ondersteuning van ons Partnerprogramma, geniet u van een ongeëvenaard dubbel voordeel als een KeepItSafe Partner: een constante inkomstenstroom en een perfecte manier om klantenrelaties te versterken door uw klanten een veilige online back-up oplossing aan te bieden.

Onophoudelijke partnervoordelen

Als een geautoriseerde wederverkoper van KeepItSafe’s toonaangevende online back-up en recovery oplossingen geniet u van een waar partnerschap — de toegewijde deskundigen van het partnerprogramma van KeepItSafe staan steeds tot uw beschikking om u de middelen, opleiding en ondersteuning te bieden om uw verkoopinspanningen te maximaliseren.

Een reeks toonaangevende online back-up oplossingen

KeepItSafe® Online Back-up

De veiligste, schaalbare en eenvoudig te beheren online back-up en on-demand data recovery service in de sector — en de enige wereldwijde cloud back-up oplossing die dag en nacht continu beheerd en bewaakt wordt.

Ontdek Meer »

KeepItSafe® DR

Een alles-in-één disaster recovery en online back-up oplossing — een volledig beheerde en bewaakte DRaaS die data op verschillende offsite servers repliceert en beschermt, en een failover-mechanisme voorziet in het geval van een noodsituatie.

Ontdek Meer »

KeepItSafe® Mobile

Krachtige endpoint back-up, bestandsdeling, samenwerking, en preventie van dataverlies in één oplossing. KeepItSafe Mobile biedt IT managers de controle die ze nodig hebben om hun bedrijf te beschermen tegen onvoorziene datarampen.

Ontdek Meer »

Wholesale partnerprogramma

Het Wholesale partnerprogramma, ideaal voor solution providers, managed-service providers en waardetoevoegende wederverkopers, creëert een voortdurende stroom van inkomsten voor u, terwijl het uw productaanbod aan klanten krachtig verhoogt. Voordelen zijn:

Referral partnerprogramma

We hebben het eenvoudig en financieel lonend gemaakt voor bedrijven, consultants, systeemintegrators en oplossingenleveranciers, om KeepItSafe aan hun klanten aan te bevelen. Voordelen van het Referral Partnerprogramma zijn:

Wist u dat?

KeepItSafe marketingpakketten omvatten: HTML e-mailsjablonen, Co-branded collateral, het schrijven van artikels, Partner logo, PR en nog veel meer!

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel 020262 4255 of vul het onderstaande formulier in en een KeepItSafe vertegenwoordiger zal onmiddellijk contact opnemen met u.Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid