REMOTE SUPPORT | ISO27001:2013
[X]
Bel ons: 020-262 42 55

Waarom KeepItSafe®

Omdat uw data te belangrijk is om aan risico’s bloot te stellen

KeepItSafe levert de beste software en systemen uit de sector om uw kritieke data te beschermen. Vervolgens brengen we de technologie nog een stap verder - door de menselijke maat toe te voegen. Onze deskundige ingenieurs en accountmanagers spannen zich actief in om zeker te stellen dat u steeds volledig op de hoogte bent en 100% tevreden.

Volledig beheerd en gecontroleerd

Dankzij de volledig beheerde en gecontroleerde aanpak van KeepItSafe wordt uw data dag en nacht proactief beschermd. Indien u ooit data verliest of een servercrash ondervindt, hoeft u slechts even te bellen en een KeepItSafe deskundige helpt u opnieuw verder.

Omdat ons team voortdurend uw data back-up activiteit controleert, weten we vaak al dat er een probleem is, nog voordat u het weet - en we waarschuwen u.

Verneem meer over de proactieve back-up controle van KeepItSafe »

"Zodra we ontdekten dat de map verwijderd was, kregen we deze onmiddellijk terug. We hoefden zelfs niemand bij KeepItSafe te bellen omdat de service zo gebruiksvriendelijk is. Dat is het enige bewijs dat ik nodig had. Er was iets ergs gebeurd en we vonden vrij snel een uitweg.” Charles Bernard, CEO – Criteria for Success

Lees meer getuigenissen »

Hoogste beschermingsniveaus

De data back-up en recovery-infrastructuur van KeepItSafe is ongeëvenaard — volledig herstel, 256-bits AES-codering op militair niveau, en uw data redundant opgeslagen op meerdere datacentra met dag-en-nacht beveiliging.

Deze risicowerende data-back-up en beveiligingsinfrastructuur is de reden waarom KeepItSafe de moeilijk te verdienen ISO 27001-certificatie heeft gekregen.

Verneem meer over de ongeëvenaarde beveiliging van KeepItSafe »

Word een KeepItSafe Partner

Als een geautoriseerde wederverkoper van KeepItSafe® krijgt uw onderneming een ongeëvenaard dubbel voordeel: zowel een constante inkomstenstroom als een perfecte manier om klantenrelaties te versterken door uw klanten een betaalbare, veilige oplossing te bieden om hun kritieke data te beschermen.

Het flexibele KeepItSafe Partner Programmama bevat twee deelnameniveaus - onze Wholesale en Referral partnerprogramma’s. Welk programma u ook kiest, u kunt erop vertrouwen dat we ons ertoe verbinden om u te helpen nieuwe klanten te krijgen en meer inkomsten te genereren.

Ontdek hoe u een KeepItSafe® Partner wordt »

Cloud Back-up: Beter dan tape of schijf

De cloud-gebaseerde back-up oplossing van KeepItSafe elimineert de noodzaak van back-up op tape, schijf of andere fysieke opslag — en zorgt dat uw IT mensen zich niet moeten bekommeren om het onderhoud en de rompslomp die met deze back-ups ter plaatste gepaard gaan.

Kortom, cloud back-up met KeepItSafe geeft u gemoedsrust omdat u weet dat uw data altijd veilig, beschermd en op te halen is zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet - uw onderneming.

Download de gratis white paper: Cloud t.o.v. tape back-up »

Bewezen betrouwbaarheid

KeepItSafe is een eersteklas service met een bewezen track record van succes met onze klanten — en beschermt elke dag petabytes missiekritieke data.

Met duizenden klanten, inclusief veel van ’s werelds grootste bedrijven, bewijst KeepItSafe zich al jaren als de meest betrouwbare online back-up service.

Ontdek wat onze klanten zeggen over de betrouwbaarheid van KeepItSafe »

Gereed om aan de slag te gaan?

Bel 020262 4255 of vul het onderstaande formulier in en een KeepItSafe vertegenwoordiger zal onmiddellijk contact opnemen met u.Door verder te gaan met het gebruik van deze website geeft u aan in te stemmen met het gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiebeleid